Workshops

Zwangerschapsworkshops (3-delig)

In deze 3 waardevolle workshops tijdens de zwangerschap zal jullie zelfvertrouwen groeien en zijn jullie helemaal klaar voor het ouderschap. Jullie kennen na deze cursus al jullie opties, weten wat je mag verwachten als alles goed loopt maar ook wanneer er een zijsprongetje moet genomen worden. Deze driedelige workshop is er specifiek voor ouders die borstvoeding willen geven.

Zwangerschapsworkshops (2-delig)

In deze 2 waardevolle workshops tijdens de zwangerschap zal jullie zelfvertrouwen groeien en zijn jullie helemaal klaar voor het ouderschap. Jullie kennen na deze cursus al jullie opties, weten wat je mag verwachten als alles goed loopt maar ook wanneer er een zijsprongetje moet genomen worden. Deze tweedelig workshop bevat geen borstvoedingsworkshop.

Babymassage

Babymassage zorgt ervoor dat je kindje zich diep kan ontspannen en dit heeft tal van voordelen. Daarnaast zal je op deze manier ook zalig kunnen connecteren met je kleintje en zal zijn motorische ontwikkeling gestimuleerd worden.

Mama Circle

Mama Circle een leuk & gezellig samenzijn met (toekomstige) mama’s & hun baby. Zo kan je als mama ervaringen delen, erkenning vinden bij andere moeders en samen ontspannen.

Mama Circle: Baby dragen

Deze Mama Circle staat in het teken van de kunst van het dragen. Jijzelf en je kleintje zullen genieten van elkaars gezelschap en samen de tijd van jullie leven hebben.

Mama Circle: Mini’s motorische ontwikkeling

Deze Mama Circle is gecreëerd voor alle fantastische mama’s die de motoriek van hun kleintje willen stimuleren op een magische manier!

Mama Circle – Creatieve workshop: handje in Keramische gips

Mama Circle een leuk & gezellig samenzijn met (toekomstige) mama’s & hun baby. Zo kan je als mama ervaringen delen, erkenning vinden bij andere moeders en samen ontspannen.

Infosessie vaste voeding

Viert jouw baby binnenkort zijn of haar halve verjaardag? Of ben je zwanger maar bedenk je al soms hoe het zal zijn om je baby vaste voeding te geven? Wil je graag meer weten over de Rapley methode? Bij deze methode bied je je baby stukjes eten in plaats van papjes, waarbij hij of zij zelf het tempo en de hoeveelheid van eten bepaalt.

Eerste hulp bij baby’s (EHBB)

Een ongeluk is snel gebeurd, zeker met kleine kindjes in huis. Hoewel een kusje op een pijntje vaak wonderen kan doen, zijn er momenten dat dit niet voldoende is. Daarom ontwikkelden we deze EHBB-cursus, oftewel Eerste Hulp Bij Baby's en Kinderen, dé cursus om juist te leren reageren in een noodsituatie.

HypnoBirthing

Vraag je je af wat Hypnobirthing precies is? Of overweeg je een cursus HypnoBirthing? Wel, HypnoBirting is een totaal aanpak die zich richt op het verminderen van angst en spanning tijdens de bevalling.

Pril zwanger: wat moet je echt weten – Online Cursus

Overweeg je om zwanger te worden en wil je alles op voorhand weten? Of mogen we je al feliciteren met je prille zwangerschap? Onze Pril Zwanger Cursus biedt een veilige en informatieve omgeving waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met andere aanstaande moeders.