Mama Circle – Baby dragen

Mama Circle een leuk & gezellig samenzijn met (toekomstige) mama’s & hun baby. Zo kan je als mama ervaringen delen, erkenning vinden bij andere moeders en samen ontspannen.

Er wordt steeds een leuke activiteit voorzien of een professional uitgenodigd om een bepaald thema toe te lichten. Tijdens ieder Mama Circle zal een vroedvrouw van Vroedvrouwenpraktijk Bewonder aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

Na de activiteit sluiten we af met een drankje en iets lekkers zodat (toekomstige) mama’s elkaar kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. Soms doen we ook een activiteit met het hele gezin.

 

Praktisch:

  • Eeuwfeestwal 16
  • Van 10u – 12u
  • €40 per mama
MAMA CIRCLE: BABY DRAGEN Deze Mama Circle staat in het teken van de kunst van het dragen. Jijzelf en je kleintje zullen genieten van elkaars gezelschap en samen de tijd van jullie leven hebben. Sta je perplex als je al die verschillende draagdoeken en draagzakken ziet? Geen paniek! Onze geweldige draagconsulent Saskia staat klaar om je te helpen. In het eerste half uur leert ze je op een speelse en deskundige manier hoe je jouw kleine spruit optimaal kunt positioneren. Je hoeft helemaal zelf geen draagdoek of – zak te hebben om deel te nemen, want Saskia heeft een uitgebreide verzameling die je met alle plezier mag lenen tijdens de activiteit. Heb je wel al een toffe draagzak of een superleuke doek? Dan staat Saskia klaar om met je mee te kijken en je handige tips te geven. In een ongedwongen sfeer en afhankelijk van het weer, gaan we gezellig 45 minuutjes wandelen. Bij regenweer blijven we gewoon samen, knus en warm binnen. Saskia staat klaar voor al je draagvragen en één van onze vroedvrouwen is aanwezig om de groep te verbinden en ouders samen te brengen. We sluiten de activiteit af met een drankje en hapje. Ps. Zijn er allergenen? Stuur ons dan vooraf een mailtje.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Mama Circle | 8 juni 2024
08/06
40,00
6 beschikbaar