Mama Circle – Motorische ontwikkeling

Mama Circle een leuk & gezellig samenzijn met (toekomstige) mama’s & hun baby. Zo kan je als mama ervaringen delen, erkenning vinden bij andere moeders en samen ontspannen.

Er wordt steeds een leuke activiteit voorzien of een professional uitgenodigd om een bepaald thema toe te lichten. Tijdens ieder Mama Circle zal een vroedvrouw van Vroedvrouwenpraktijk Bewonder aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

Na de activiteit sluiten we af met een drankje en iets lekkers zodat (toekomstige) mama’s elkaar kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. Soms doen we ook een activiteit met het hele gezin.

 

Projects:

  • Eeuwfeestwal 16

  • Van 10u – 12u

  • €30 per mama

MAMA CIRCLE: MINI’S MOTORISCHE ONTWIKKELING Deze Mama Circle is gecreëerd voor alle fantastische mama’s die de motoriek van hun kleintje willen stimuleren op een magische manier! Onze geweldige pediatrische kinesiste Gudrun staat te popelen om al haar tips en trucs met jullie te delen. Vanaf het prille begin tot de eerste stapjes! Eveneens een boeiende Mama Circle om al tijdens je zwangerschap te volgen, want met een goede voorbereiding kan je heel wat motorische problemen bij je kindje voorkomen! We delen waardevolle tips om een voorkeurshouding te vermijden of aan te pakken, we ontdekken manieren om buikligging te vergemakkelijken en we leren je hoe jouw kleintje zichzelf kan omrollen. Geloof ons, je zult versteld staan van de vooruitgang! Voor de kleintjes van 7 maanden tot de eerste stapjes zullen we jullie laten zien hoe je hen kunt ondersteunen bij de overgang van zitten naar kruipen en hoe we die schattige ukjes kunnen begeleiden bij het nemen van hun allereerste stapjes. Het wordt een feest om te zien hoe ze groeien en bloeien! We sluiten onze bijeenkomst af met een verfrissend drankje en een lekker klein hapje. Maar het beste deel? De enorme portie aan gezelligheid onder de mama’s! Terwijl we samen genieten kunnen jullie al jullie ervaringen delen met elkaar.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar