Hoi Hoi, Ik ben Saskia van der Laak, draagconsulent en fertiliteitscounseler. Daarnaast ben ik ook mama van Margot en Victor en al lekker lang gehuwd.

Al sinds mijn opleiding tot vroedvrouw ben ik gepassioneerd door alles wat te maken heeft met fertiliteit, kinderwens, zwangerschap, bevalling, kraamtijd, hechting, etc.

Ik werkte in een fertiliteitskliniek waar ik veel koppels mocht begeleiden in hun zwangerschapswens. Ik studeerde om deze reden ook bij tot fertiliteitscounselor waardoor ik met veel liefde koppels begeleid voor wie zwanger worden niet vanzelfsprekend is.

Toen ik zelf moeder werd, merkte ik al gauw dat zowel mijn kinderen als ikzelf nood aan nabijheid hadden. Omdat tegelijkertijd het leven van me verwachtte dat ik gewoon weer mee zou draaien, ging ik op zoek naar een manier om dit te combineren. Zo ontstond mijn liefde voor het dragen. Een liefde die ik graag met anderen deel. De logische volgende stap was dan ook het volgen van de opleiding tot draagconsulente.

Ik heb al heel wat ouders en verzorgers mogen leren om op een veilige en comfortabele manier te dragen. Maar niet alleen leer ik je je baby dragen; in samenspraak met je arts, vroedvrouw of kinesist kan ik je ook leren hoe je een draagdoek kunt inzetten bij bekkenklachten!
Zelf liet ik de échte vroedvrouwenzorg achter me en werk met veel liefde verder als draagconsculent & fertiliteitscounselor.

Doei!