Ik ben Sanne Schoubben, coördinerend vroedvrouw en lactatiekundige bij vroedvrouwenpraktijk Bewonder, mama van drie toffe kids (°2013,2015 & 2019) & vrouw van Roel.

In 2011 studeerde ik af als vroedvrouw en deed nadien meer dan 10 jaar ervaring op in een ziekenhuissetting zowel op de afdeling materniteit, verloszaal als neonatologie. In 2016 begon ik mijn eigen vroedvrouwenpraktijk. In 2022 zei ik het ziekenhuis definitief vaarwel en werk ik met veel passie uitsluitend in de thuiszorg.

Na een extra opleiding mag ik mezelf ook lactatiekundige noemen. Een postgraduaat dat me samen met tal van bijscholingen, nog meer inzicht gaf in borstvoedingsbegeleiding. Ik durf mezelf dan ook een borstvoedingsexpert te noemen.

Door het enorme succes van mijn eigen praktijk, de vele aanvragen en het verder willen uitbouwen van ons zorgaanbod, ben ik op zoek gegaan naar collega’s om zo Vroedvrouwenpraktijk Bewonder te laten groeien. Een echte succesformule want zo is er voor jou 365 dagen per jaar zorg door een hecht, professioneel en tof team.

Waar ik trots op ben? Onze prachtige praktijk in het centrum van Tongeren. Van hieruit kunnen wij de beste zorg bieden aan zwangeren maar jullie ook onder één dak multidisciplinaire zorg bieden. Want ja, niet alleen vroedvrouwen maar ook kinesisten, een draagconsultente en fertiliteitscounselor staan hier voor je klaar. In de toekomst zal ik dit aanbod zeker nog verder uitbreiden.

Het leukste aan mijn job, naast de mooiste babylachjes, vind ik de babbeltjes. Steeds weer nieuwe mensen leren kennen, met hun eigen verhaal, hun eigen noden, hun eigen karakter maar bovenal hun eigen krachten, buikgevoel, dromen en verwachtingen. Het is enorm boeiend. Ik vind het belangrijk om ouders bij te staan, daarom niet steeds met een oplossing maar nog belangrijker: met een luisterend oor.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!