Ik ben Gudrun Goffin, kinesitherapeute gespecialiseerd in kindjes en naast partner van Brecht ook mama van Nore en Fien.

Al vanaf mijn opleiding tot kinesitherapeut, ondertussen al meer dan 20 jaar geleden, ben ik gepassioneerd door de motorische ontwikkeling van jonge kinderen. Sinds ik afstudeerde werk ik als kinesitherapeut met baby’tjes en kinderen en heb dus heel wat werkervaring in mijn rugzak. In de loop van de jaren heb ik me door tal van opleidingen extra gespecialiseerd in de opvolging van de motorische ontwikkeling bij kinderen.

Waarom ik naast mijn eigen praktijk ben gaan werken bij Vroedvrouwenpraktijk Bewonder? Omdat ik voelde dat er veel nood is aan gespecialiseerde zorg aan baby’tjes.
Vooral baby’s met een voorkeurshouding of een vertraagde motorische ontwikkeling zoals moeilijkheden met buikligging, niet tot kruipen komen, poepschuiven, … Kunnen rekenen op mijn zorg.

Voor de volledigheid geef ik je een overzichtje wat ik voor jou kan betekenen:

  1. Hulp bij afplatting van het hoofdje (Plagiocephalometrie)
  2. Begeleiding van baby’s met bij vertraging in hun motorische ontwikkeling (vroegbegeleiding)
  3. Ademhalingskinesitherapie voor baby’s en kinderen
  4. Neuromotorische begeleiding – Bobath-Therapie (NDT)
  5. Psychomotorische begeleiding van de grove en fijne motoriek
  6. Bedplassen na de leeftijd van 5 jaar

Je kan me na een doorverwijzing van je (kinder)arts raadplegen. Tijdens een consultatie zal ik al je vragen over de motorische ontwikkeling van je kleine ukkie beantwoorden en jullie op weg helpen naar een vlotte motorische ontwikkeling.